Υπηρεσίες

Πολυτελή & Κλασικά αυτοκίνητα για ενοικίαση

Η retrocars, είναι μια εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων αντίκα, που έχει την δυνατότητα να καλύψει τον Γάμο ή την ειδική εκδήλωση σας.
Διαθέτει συλλεκτικά αυτοκίνητα αντίκες τα οποία έχουν αναπαλαιωθεί με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι αλλά και με σεβασμό στην ιστορία τους.
Η retrocars με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει μπορεί με συνέπεια και αξιοπιστία να σας παρέχει πλήθος υπηρεσιών για κάθε σας ανάγκη.
image8

Δημιουργείστε ένα ξεχωριστό θέμα φωτογράφισης ή φτιάξε ένα εντυπωσιακό Video με την ενοικίαση ενός κλασικού αυτοκινήτου. Παρέχεται οδηγός.

Οι οδηγοί της εταιρείας μας και τα αυτοκίνητά μας είναι σε θέση να συνοδεύσουν υψηλά πρόσωπα και να τα μετακινήσουν σε όποιο σημείο θέλουν με απόλυτη μεγαλοπρέπεια.

image4
image8

Οι τιμές μας είναι οι οικονομικότερες της αγοράς!

Τα αυτοκίνητά μας συνοδεύονται πάντα από οδηγό, ο οποίος παραμένει στην φωτογράφιση αλλά και στην παράδοση του ζευγαριού στο κέντρο δεξιώσεων!

image2
image9

Τα αυτοκίνητά μας αποτελούν από μόνα τους ένα κόσμημα, οπότε διατίθενται για φωτογράφιση, επιδείξεις μόδας. εκθέσεις, ή οποιοδήποτε event δεν προκαλεί την φθορά τους.

Όλα τα ιστορικά αυτοκίνητα αντίκες που διαθέτει η εταιρεία μας είναι ασφαλισμένα και αποστέλνονται με εκπαιδευμένο οδηγό ο οποίος έχει ανάλογη ενδυμασία.

image11